آموزش گام به گام آپدیت دستی وردپرس
مقدمه
نسخههای اصلی وردپرس اغلب بهروزرسانیهای امنیتی و ویژگیهای جدید را به پلتفرم میآورند. اگرچه سیستم مدیریت محتوا به شما این امکان را می دهد که با کلیک کردن بر روی یک دکمه به آخرین نسخه به روز رسانی بروید، اما با این حال می توانید وردپرس را به صورت دستی با استفاده از FTP یا SFTP به روز کنید. در اینجا به منظور شناخت بیشتر آموزش گام به گام آپدیت دستی وردپرس بهتر است ادامه مطلب را دنبال کنید تا بتوانید آگاهی بیشتری در این حوزه کسب کنید.
بررسی مراحل آموزش گام به گام آپدیت دستی وردپرس
وردپرس هر دو نسخه جزئی و اصلی را دریافت می کند، در حالی که این قابلیت را دارد که با اجرای خودکار بهروزرسانی (یعنی بدون هیچ ورودی از طرف کاربر) نسخههای جزئی را مدیریت کند، درنتیجه نسخههای اصلی به مدیر وبسایت نیاز دارند تا فرآیند بهروزرسانی را در وردپرس آغاز کنند. در آموزش گام به گام آپدیت دستی وردپرس یک راه حل معمول، به روز رسانی وردپرس به صورت دستی با استفاده از یک سرویس گیرنده FTP است. در مواردی که خارج از پنل مدیریت سایت خود قرار گرفته اید، به روز رسانی دستی ممکن است وب سایت شما را نجات دهد. سرویس گیرندگان FTP به صاحبان وب سایت اجازه می دهد تا به فایل های اصلی سایت خود دسترسی داشته باشند و حتی در صورت لزوم آنها را تغییر دهند. به روز رسانی وردپرس به آخرین نسخه، از اهمیت بالایی برخوردار است و اگر می ترسید دسترسی به وب سایت خود را از دست دهید، باید از FTP برای به روز رسانی سایت خود استفاده کنید.
به روز کردن وردپرس با استفاده از FTP
در آموزش گام به گام آپدیت دستی وردپرس به روز رسانی دستی وردپرس با استفاده از FTP آنقدرها هم که به نظر می رسد سخت نیست. حتی اگر از نظر فنی تمایل خاصی ندارید، میتوانید فرآیند ساده و چهار مرحلهای را به راحتی دنبال کنید. در این بخش، شما از طریق مراحل مختلفی که باید برای به روز رسانی وب سایت وردپرس خود با استفاده از FTP انجام دهید، راهنمایی می شوید.برای شروع، به یک سرویس گیرنده FTP نیاز دارید. همیشه در هنگام خرید هاست، به سایر امکانات مثل دسترسی ftp نیز توجه داشته باشید تا یک سرویس میزبانی با کیفیت برای وبسایت خود تهیه کنید.
مرحله 1: یک نسخه پشتیبان کامل تهیه کنید
از آنجایی که شما در حال به روز رسانی وردپرس هستید، اولین کاری که لازم است انجام دهید این است که در صورت بروز مشکل از وب سایت خود یک نسخه پشتیبان کامل تهیه کنید. اگرچه ممکن است دشوار به نظر برسد، زیرا شما به بکاند سایت خود دسترسی ندارید، اما انجام آن کاملاً ممکن است. برای شروع، وارد سرویس گیرنده FTP خود شوید و به دایرکتوری سایت خود بروید. سپس، یک پوشه جدید در درایو خود ایجاد کنید که میخواهید فایلهای پشتیبانگیری شده سایت وردپرس خود را در آن ذخیره کنید. برای این کار در قسمت Local Site کلیک راست کرده و گزینه Create directory را انتخاب کنید. به دایرکتوری جدید یک نام بدهید. اکنون، همه دایرکتوریها و فایلهایی را که میخواهید در نسخه پشتیبان خود قرار دهید از بخش Remote site انتخاب کنید و آنها را به پوشه Backup WordPress در بخشLocal site بکشید. در آموزش گام به گام آپدیت دستی وردپرس پس از انجام این کار، یک نسخه پشتیبان کامل از فایل های اصلی سایت وردپرس خود را در درایو خود ذخیره خواهید کرد. همچنین در صورت تمایل می توانید با استفاده از phpMyAdmin از حساب cPanel خود، از فایل های پایگاه داده سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید.
نتیجه گیری
در آموزش گام به گام آپدیت دستی وردپرس ایده خوبی است که یک افزونه پشتیبان در وب سایت خود نصب کنید که به طور منظم نسخه پشتیبان تهیه می کند. به این ترتیب، می توانید مطمئن باشید که یک نسخه پشتیبان در درایو یا فضای ذخیره سازی ابری خود ذخیره کرده اید.