[ad_1]

تصویر مقاله ای با عنوان

وقتی نسخه بتا را روی دستگاه خود نصب می کنید ، برنده می شوید دسترسی به ویژگی ها و تغییرات جدید تقریباً قبل از دیگران بر روی پلت فرم. اپل ، گوگل ، مایکروسافت و بسیاری دیگر شرکت های فناوری یک بتا باز را حفظ می کنند تا در صورت تمایل کاربرانشان بتوانند درگیر آن شوند. اما نصب نسخه بتا بر روی تلفن ، لپ تاپ یا رایانه لوحی شما بدون خطر نیست. در حقیقت ، اگر این کار را بکنید ، ممکن است به سادگی تمام داده های خود را از دست بدهیدبه

واقعا نسخه های بتا برای چیست؟

بسته به نوع نرم افزار مورد استفاده ، برنامه های بتا برای دو هدف اصلی طراحی شده اندبه رایج ترین دلیل آزمایش برنامه های ناتمام است برای خطاها یا ناپایداری های دیگر اگر نرم افزار مورد آزمایش یک سیستم عامل است– مشابه Android یا iOS – سپس آزمایش بتا همچنین به توسعه دهندگان برنامه اجازه می دهد تا نرم افزار جدید را بیاموزند و برنامه های خود را در برابر آن آزمایش کنندبه

نسخه های بتا هستندبه طبع آن ، ناپایدار شرکتی که نرم افزار بتا را تولید می کند انتظار ندارد که آن را بدون مشکل اجرا کند. در واقع ، او برعکس انتظار دارد – آن می خواهم بدانید نرم افزار چه مشکلی دارد بنابراین می توانید این مشکلات را قبلاً برطرف کنید نسخه رسمی

به این ترتیب ، وقتی تصمیم می گیرید نسخه بتا دستگاه خود را که انتخاب می کنید بارگیری و نصب کنید نرم افزار ناقص و ناپایدار شما باید ریسک کنید که اشتباهاتی رخ خواهد داد عملکرد روزمره ، سازگاری برنامه و حتی توانایی شما در استفاده از برنامه شما را تحت تأثیر قرار می دهد اصلا دستگاه

آیا نمی توانید بتا حشره دار را حذف کنید؟

خوب ، می توانید ، اما زیبا نیست. برای حذف سیستم عامل بتا از دستگاه شما و تنزل رتبه تا آخرین نسخه رسمی، شما باید دو کار را انجام دهید: حذف بتا و نسخه جدیدی از نرم افزار پایدار را نصب کنید. به اختصار: Дتو خواهی داشت با قربانی کردن دستگاه خود را به طور کامل بازیابی کنید همه داده ها بر او

(اپل واچ استثناء بزرگی از این قاعده استتوضیحات ما در مورد اینکه چرا نمی توانید نسخه بتا watchOS را حذف نصب کنید ، مشاهده کنید.)

آیا می توانید مال خود را بازیابی کنید اطلاعات پس از حذف سیستم عامل بتا؟

الان اینطور نیست همه چيز بد تا زمانی که از اطلاعات خود نسخه پشتیبان تهیه کرده اید قبل از با نصب نسخه بتا ، می توانید دستگاه خود را به این بایگانی بازگردانید. با این حال ، اگر در طول نسخه بتا از نسخه پشتیبان تهیه کرده اید ، نمی توانید آن را بازیابی کنید که پشتیبان گیری کنید زیرا هنگامی که درجه خود را کاهش داده اید ، تو خواهی بود نسخه متفاوتی از نرم افزار را در دستگاه شما اجرا می کند.

برای مثال ، فرض کنید دارید نسخه بتا iOS 15 روی iPhone شما کار می کند شما در حال حذف حساب بتا خود هستید iPhone خود را به iOS 14.7 بازگردانید اگر از iPhone خود نسخه پشتیبان تهیه کرده اید که در iOS 14.7 تهیه کرده اید ، می توانید به عقب برگردید به این ، و فقط باختن هر داده ای را که جمع آوری کرده اید انتشار بتا با این حال ، اگر کارهای بیشتری انجام داده اید پشتیبان گیری در هنگام بتا iOS 15 ، که هنگام اجرای iOS 14.7 نمی توانید به بایگانی دسترسی پیدا کنید.

یکی هست استثنا در اینجا شامل داده های مربوط به حساب های ابری ، مانند iCloud یا Google ، که هنگام ورود به سیستم دستگاه شما را پر می کند ، و همچنین فایل هایی که در منابع خارجی پشتیبان گیری می کنید ، مانند هارد دیسک خارجی یا دستگاه ابری. هنوز باید به همه داده های موجود در این سرویس ها دسترسی داشته باشید-ولی پشتیبان گیری کامل از دستگاه شما

چگونه می توانم قبل از نصب بتا از داده های خود محافظت کنم؟

اگر خطرات نصب نرم افزار بتا را می پذیرید ، باید برخی از بهترین شیوه ها را برای ایمن نگه داشتن داده های خود دنبال کنید.، که برخی از آنها ما قبلاً لمس کرده ایم:

  • درست قبل از i از دستگاه خود نسخه پشتیبان تهیه کنیدنصب نرم افزار بتا
  • بازگشت را انتخاب کنید در صورت موجود بودن داده های خود را به حساب ها و سرویس های ابری ارسال کنید. به عنوان مثال ، استفاده کنید پیام ها در iCloud پیامهای خود را با Apple ID خود مرتبط نگه دارید ؛ یادداشت ها و یادآوری های مربوط به حسابی مانند iCloud یا Google را نگه دارید. گرفتن اینجا: سعی کنید هیچ کدام را ذخیره نکنید اطلاعات مهم منحصراً حفظ می شوند مال شما دستگاه
  • بایگانی سایر اطلاعات مهم در منابع خارجی: Uیک دستگاه ابری مانند iCloud ، Google Drive یا OneDrive را مشاهده کنید تا فایلهای جداگانه را ذخیره کنید یا به همان نتیجه برسید با هارد اکسترنال

هنگام نصب نسخه بتا چه داده هایی در معرض خطر نیستند؟

همه داده ها مورد نیاز نیست میکروکنترل شود بسیاری از برنامه های شخص ثالثی که استفاده می کنید داده های شما را با حساب شما مرتبط نگه می دارد ، نه خاصیت شما دستگاه چند نمونه:

  • فروشگاه در اینستاگرام همه پست ها و DM شما در حساب شما
  • Snapchat خاطرات شما را با حساب شما مرتبط می کند.
  • WhatsApp ، Facebook Messenger ، Telegram و اکثر برنامه های پیام رسانی داستان های چت شما را با حساب شما ذخیره می کنند.

اگر اطلاعات شما به این روش ذخیره می شود، سپس به محض نصب مجدد برنامه ها بر روی دستگاه شما پس از پایین آمدن ظاهر می شود – همان چیزی هر بار که از یک دستگاه جدید وارد این خدمات می شوید اتفاق می افتدبنابراین لازم نیست نگران از دست دادن باشید به عنوان مثال ، هنگام حذف و تنظیم مجدد تلفن خودبه

مراقب باشید ، آزمایش کنندگان بتا!

[ad_2]

منبع: kaheshvazn-khabar.ir