[ad_1]

تصویر مقاله ای با عنوان نحوه غیرفعال کردن ردیابی موقعیت مکانی برای حساب Google خود

عکس: عکاس عکس (Shutterstock)

این که آیا از iPhone یا Android استفاده می کنید یا رایانه شما Mac ، PC یا Chromebook است ، احتمالاً Google بخش بزرگی از زندگی دیجیتالی شما است. متأسفانه ، Google ردیابی مکان را بخشی از این معامله کرد. این شرکت حجم عظیمی از داده های موقعیت مکانی شما را در انواع برنامه ها و دستگاه ها ردیابی و ذخیره می کند. قطع رابطه با این روش ممکن است ، اما چالش برانگیزتر از آنچه به نظر می رسد.

در حال حاضر برخی از خدمات Google وجود دارد که برای کارکردن به اطلاعات موقعیت مکانی متکی هستند – Google Maps واضح ترین چیزی است که به ذهن می آید ، در صورتی که گوگل به شما اجازه نداند از کجا باشید ، خیلی دور نخواهید بود. در این مورد ، ما کمتر نگران این هستیم که Google در مواقع مناسب از موقعیت مکانی ما استفاده کند و در صورتی که حتی از وقوع این اتفاق آگاه نیستیم ، شرکت را ردیابی و ذخیره کنیم.

چرا غیرفعال کردن ردیابی مکان چندان واضح نیست؟

اگر کورکورانه وارد تنظیمات حریم خصوصی Google شوید ، ممکن است چیزی به نام “سابقه موقعیت مکانی” را مشاهده کنید. تنها با نام ، ممکن است فرض کنید که این تنظیم اولیه ای است که آیا فعالیت مکان شما ذخیره می شود یا خیر. این قطعاً درست است ؛ Google تأیید می کند که سابقه موقعیت مکانی اطلاعات شما را در برنامه ها و سرویس ها ذخیره می کند.

وقتی تاریخچه مکان را غیرفعال می کنید (و ما در مورد چگونگی انجام این کار صحبت خواهیم کرد) ، Google را از ذخیره بسیاری از اطلاعات موقعیت مکانی خود منع می کنید. با این حال ، این مانع از پس انداز شرکت نمی شود همه چيز از او.

یکی دیگر از ویژگی های حریم خصوصی وجود دارد که Google برای ردیابی مکان شما از آن استفاده می کند ، اما یکی از ویژگی هایی است که ممکن است مایل به غیرفعال کردن آن نباشید “فعالیت شبکه و برنامه.” این تنظیم داده های ایجاد شده هنگام استفاده از سایت های Google ، کلیک روی تبلیغات و استفاده از برنامه های مرتبط را ذخیره می کند. از جمله این داده ها می توان به مکان شما اشاره کرد. در اینجا شرح اولیه Google در مورد فعالیت شبکه و برنامه آمده است:

فعالیت شما را در سایت ها و برنامه های Google ، از جمله ذخیره می کند اطلاعات مرتبط مانند موقعیت مکانیبرای جستجوهای سریعتر ، توصیفات بهتر و تجربه شخصی تر با Maps ، Search و سایر خدمات Google.

در صفحه اطلاعات راه اندازی پیشرفته ، Google می گوید نه تنها مکان شما ، بلکه آدرس IP شما را نیز جمع آوری می کند. اگر سابقه موقعیت مکانی را غیرفعال کرده اید ، احتمالاً نمی دانید که Google هنوز این نوع داده ها را ردیابی و ذخیره می کند. و هنوز اینجاییم.

نحوه غیرفعال کردن “سابقه موقعیت مکانی و “فعالیت شبکه و برنامه

برای شروع ، به google.com و روی نماد حساب خود در بالا سمت راست کلیک کنید. اگر نماد نمایه خود را نمی بینید ، ابتدا باید وارد حساب Google خود شوید. حالا روی “کلیک کنیدحساب Google خود را مدیریت کنیدبه ”

اینجا کلیک کنید یا “داده ها و حریم خصوصی خود را مدیریت کنید“زیر حفظ حریم خصوصی و شخصی سازییا فقط کلیک کنید اطلاعات و حریم خصوصی از گزینه های منو در بالای پنجره. پایین بروید و زیر تنظیمات سابقه دو تنظیم مورد نظر را خواهید یافت: فعالیت شبکه و برنامه، و سپس سابقه موقعیت مکانی در زیر آن.

بیا شروع کنیم با فعالیت شبکه و برنامهبه روی گزینه کلیک کنید ، سپس روی “کلیک کنیدخاموشش کنبه Google یک پنجره بازشو به شما هشدار می دهد که با توقف فعالیت وب و برنامه سفارشی سازی خدمات Google را کاهش می دهد. ممکن است نتایج جستجوی مربوطه کمتری مشاهده کنید یا توصیه هایی را ارائه دهید.

تصویر مقاله ای با عنوان نحوه غیرفعال کردن ردیابی موقعیت مکانی برای حساب Google خود

اسکرین شات: جیک پترسون

اگر همه اینها برای شما خوب به نظر می رسد ، می توانید روی “کلیک کنید”مکث کنید“ادامه دهید. اکنون Google باید ارسال کند”تنظیم خاموش استیک پنجره بازشو که به شما توصیه می کند شبکه قدیمی و فعالیت برنامه خود را حذف کنید (چنین حرکتی دقیق). برو جلو و کلیک کن “فعالیت قدیمی را حذف کنیدسپس محدوده زمانی داده هایی را که می خواهید حذف کنید انتخاب کنید.

می توانید همین روند را برای سابقه موقعیت مکانی تکرار کنید. پس از کلیک روی گزینه و سپس کلیک روی “خاموشش کنGoogle یک پنجره بازشو ارائه می دهد که نحوه توقف موقت سابقه موقعیت مکانی بر تجربه شخصی شده شما در Google را نشان می دهد. اگر می توانید زندگی را بدون توصیه برای مکانهایی که بازدید کرده اید یا نکات مفیدی برای سفر خود کنار بیاورید ، ادامه دهید و فشار دهید “مکث کنیدبه ”

تصویر مقاله ای با عنوان نحوه غیرفعال کردن ردیابی موقعیت مکانی برای حساب Google خود

اسکرین شات: جیک پترسون

دوباره یک پنجره بازشو خواهید دید که می پرسد آیا می خواهید اطلاعات قدیمی موقعیت مکانی خود را حذف کنید. در صورت تمایل روی “کلیک کنید”فعالیت قدیمی را حذف کنیدبه Google نقشه تاریخچه موقعیت مکانی پر از نقاط و سایر اطلاعات مربوط به مکانهایی که در Google بوده اید را منتشر می کند. با کلیک روی سطل زباله در گوشه سمت راست پایین صفحه ، کلیک روی کادر تأیید در پنجره بازشو و سپس کلیک روی “، می توانید این اطلاعات را حذف کنید.تاریخ مکان را حذف کنیدبه ”

تصویر مقاله ای با عنوان نحوه غیرفعال کردن ردیابی موقعیت مکانی برای حساب Google خود

اسکرین شات: جیک پترسون

[ad_2]

منبع: kaheshvazn-khabar.ir