[ad_1]

تصویر مقاله ای با عنوان چگونه از ردیابی موقعیت مکانی آیفون و برنامه های آن جلوگیری کنیم

عکس: DenPhotos (Shutterstock)

اگرچه حریم خصوصی ، همانطور که می دانستیم ، می تواند مرده و از بین برود ، اما هنوز راه های زیادی برای محافظت از خود در برابر استانداردهای فنی استاندارد آیفون شما وجود دارد. شاید اپل قهرمان حفظ حریم خصوصی باشد ، اما تنظیمات زیادی وجود دارد که می توانید با آنها کار کنید و آنها را تغییر دهید تا مکان شما پنهان شود اپل و برنامه های کاربردی زیاد شما

چگونه خدمات مکان را برای کل خود غیرفعال کنید آیفون

زیرا اپل همه چیز راجع به حریم خصوصی است (من قبلاً می توانم ببینم استدلال های CSAM در نظرات بجوشانید) ، آنها به راحتی می توانند برنامه هایی را که به مکان شما دسترسی دارند ، کنترل کنند.

اگر می خواهید خدمات مکان را به طور یکجا غیرفعال کنید ، می توانید این کار را انجام دهید. فقط سر بزنید تنظیمات> حریم خصوصی> خدمات موقعیت مکانی، سپس سوئیچ به را غیرفعال کنید خدمات مکان یابیبه وقتی این کار را انجام می دهید ، پنجره ای باز می شود که به شما اطلاع می دهد در حالی که خدمات مکان خاموش است ، اگر از Find iPhone من برای فعال کردن حالت از دست رفته استفاده کنید ، تنظیمات سفارشی شما موقتاً بازیابی می شوند. فقط ضربه بزنیدخاموشش کن” ادامه هید.

همه چیز آماده است! خوب ، شاید اگر هرگز به برنامه ای نیاز ندارید که از خدمات مکان استفاده کند. اما بسیاری از ما بدون برنامه ناوبری مانند Google Maps زندگی نمی کنیم. اگر خدمات مکان را غیرفعال کنید ، برنامه هایی که به مکان شما نیاز دارند کار نمی کنند. این کمی تند است.

تصویر مقاله ای با عنوان چگونه از ردیابی موقعیت مکانی آیفون و برنامه های آن جلوگیری کنیم

اسکرین شات: جیک پترسون

نحوه مدیریت خدمات مکان برای هر کدام کاربرد

در عوض ، ممکن است مفیدتر باشد که تنظیمات مکان برنامه به برنامه را اصلاح کنید. برای انجام این کار ، به خدمات مکان یابی صفحه تنظیمات ، سپس روی برنامه ای که می خواهید مجوزهای مکان آن را ویرایش کنید ضربه بزنید. بسته به برنامه و ویژگی هایی که دارد می توانید ترتیب پنج گزینه زیر را مشاهده کنید:

  • هرگز: Tبرنامه هرگز به مکان شما دسترسی نخواهد داشت.
  • دفعه بعد بپرسید: Tدفعه بعد که برنامه درخواست دسترسی به مکان شما را کرد ، آن را درخواست می کند.
  • هنگام استفاده از برنامه: این مجوزهای مکان را فقط در هنگام استفاده از برنامه می دهد.
  • هنگام استفاده از برنامه یا ابزارها: این مجوز مکان شما را تنها زمانی که از برنامه یا ابزار برنامه استفاده می کنید ، می دهد.
  • همیشه: Tبرنامه همیشه به مکان شما دسترسی دارد.

این گزینه ها بسته به کاربرد متفاوت است. به عنوان مثال ، فیس بوک به دلیل ویژگیهای پیگیری مداوم مانند “دوستان نزدیک” و “یافتن Wi-Fi” گزینه “همیشه” را دارد. CARROT دارای “هنگام استفاده از برنامه یا ابزارها” است زیرا دارای یک ابزار است. هر زمان که بخواهید می توانید این تنظیمات را تغییر دهید ، بنابراین برای انتخاب گزینه مناسب برای آن برنامه خاص ، زیاد استرس نداشته باشید.

برنامه های اپل توضیح می دهند که چرا اطلاعات مکانی را می خواهند. به این ترتیب ، می توانید خودتان تصمیم بگیرید که آیا ارزش انتقال این ویژگی ها به مکان شما را دارد یا خیر.

در انتهای این صفحه نیز گزینه “محل دقیق” را خواهید یافت. این به برنامه اجازه می دهد مکان خاصی را برای شما انتخاب کند. اگر این ویژگی را خاموش کنید ، برنامه فقط مکان مشترک شما را دارد. برای حریم خصوصی خوب است ، اما برای برنامه هایی که به داده های موقعیت مکانی دقیق نیاز دارند ، مانند Google Maps یا ردیابی دوستان ، چندان خوب نیست.

چگونه جلوی اشتراک گذاری مکان خود با دیگران را بگیرید

البته ، ما می خواهیم مکان خود را از غول های پر سر و صدا فناوری پنهان کنیم ، اما شاید شما نمی خواهید که حلقه اجتماعی شما بداند کجا هستید. البته نیاز بود قبل از به اشتراک گذاشتن مکان خود با آنها به مخاطبین خود اجازه دهید ، اما همه ما متاسفیم.

با هدف گذاری می توانید اشتراک گذاری مکان را برای همه غیرفعال کنید تنظیمات> حریم خصوصی> خدمات مکان> اشتراک گذاری مکان منبه در اینجا ، به سادگی غیرفعال کنید “مکان من را به اشتراک بگذاریدبه گزینه دیگر این است که لیست مخاطبین خود را کاهش دهید موقعیت مکانی خود را با دقت بیشتری به اشتراک بگذارید ، باز کنید مال من را پیدا کن، ضربه زدن مردم، روی مخاطبی که می خواهید حذف کنید ضربه بزنید ، سپس به پایین بروید و روی “ضربه بزنیداشتراک گذاری مکان را متوقف کنیدبه ”

خدمات سیستم را غیرفعال کنید

اگر به پایین لیست برنامه های خود بروید در خدمات مکان یابی، گزینه ای به نام خدمات سیستمبه روی این ضربه بزنید و لیستی از خدماتی را مشاهده کنید که iPhone شما از موقعیت مکانی آنها برای آنها استفاده می کند. در صورت تمایل می توانید از این فهرست عبور کرده و گزینه ها را غیرفعال کنید ، اما بسیاری از آنها (اگر نه اکثر آنها) مفیدتر از مزاحم خواهند بود.

یک استثنا ممکن است سه گزینه زیر باشد بهبود محصول: iPhone Analytics ، مسیریابی و ترافیک ، و بهبود نقشه ها خدماتی هستند که اپل داده های موقعیت مکانی آنها را برای بهبود اکوسیستم خود جمع آوری می کند. اگر ترجیح می دهید از برنامه Apple انصراف دهید ، می توانید همه این گزینه ها را غیرفعال کنید.

بالاخره وجود دارد مکان های مهمبه اپل از این ویژگی برای یافتن مکان هایی که بیشتر اوقات از آنها بازدید می کنید استفاده می کند برای ارائه اطلاعات مکان در برنامه هایی مانند Maps ، Calendar ، Photos و موارد دیگر. اگرچه می توانید این گزینه را غیرفعال کنید ، داده ها در دستگاه های شما از انتها به انتها رمزگذاری می شوند ، به این معنی که اپل به آنها دسترسی ندارد. اگر می خواهید ویژگی را خاموش کنید ، فقط روی کلید کنار “مکان های مهم، سپس روی “ضربه بزنیدخاموشش کندر پنجره بازشو.

همچنین می توانید موارد خاصی را حذف کنید. برای انجام این کار ، فقط روی یکی ضربه بزنید ، روی “ضربه بزنید”ویرایش، سپس منهای قرمز ورودی را لمس کنید. متناوباً ، می توانید با پیمایش به پایین ، همه ورودی ها را یکجا پاک کنید مکانهای مهم، دست زدن به “تاریخ ناب“سپس ضربه بزنید”تاریخ ناب“در پنجره بازشو.

[ad_2]

منبع: kaheshvazn-khabar.ir