[ad_1]

تصویر مقاله ای با عنوان بگویید تصویر در iPhone شما & # 39؛  خاطرات & # 39؛  متوقف کردن یادآوری چیزهایی که به زودی فراموش می کنید

عکس: کاسپار گرین والدز (شاتر استوک)

احتمالاً هزاران عکس در iPhone خود ذخیره کرده اید که بزرگترین (و کوچکترین) لحظات زندگی را ثبت می کند،، از جانب تعطیلات به یاد ماندنی در ساحل تا شام دیشب. و در حالی که ویژگی Memories در برنامه Photos به شما کمک می کند در مقادیر کم ، خاطرات آن را مرور کنید. گاهی تصویری ارائه می دهد ترجیح می دهید یادتان نرود.

عملکرد حافظه pبه صورت دوره ای برخی از شما را نشان می دهدبهترین “ عکسهای گذشته –و حتی پیشنهاد ایجاد فیلم های کوتاه از آنها را دارد –با تغذیه آنها به ابزار عکس صفحه اصلی اما ممکن است شما حال و هوای تجربه یک سالگرد را نداشته باشید دوست دختر سابق شما (اکنون) یا چهره خندان پرستاری که دیگر با او صحبت نمی کنید را ببینید.

منn iOS 15 و iPadOS 15 (که هست در حال حاضر در بتا عمومی است) ، اپل سرانجام تشخیص می دهد که مصرف کنندگان واقعاً می توانند شما می خواهید چه کسی را در ابزار عکس خود نشان دهید کنترل کنید صفحه اصلی بنابراین در حال حاضر تو می توانی انتخاب کنید که تعداد دفعات شخص یا حافظه را کاهش دهید – یا شخص را به طور کلی از خاطرات ذکر شده حذف کنید.

برای انجام این کار ، باز کنید برنامه Photos در iPhone یا iPad خود و به “برای شما“در اینجا خاطرات را خواهید دید و بخش عکس های ویژه ، جایی که می توانید جریمه کنید شخص یا مکان شما انجام ندهید من میخواهم بیشتر ببینم. از حافظه ، روی سه نقطه ضربه بزنید منو و برای عکس ارائه شده ، لمس کنید و نگه دارید تا منو را مشاهده کنید.

برای حذف عکس از عکس های ارائه شده ، “را انتخاب کنیدحذف از عکسهای ویژه“گزینه. شما هم می توانید انتخاب کنیداین شخص را کمتر تصور کنید ،و فقط در عکسهای گروهی نشان داده خواهند شد. مناگر بیش از یک نفر در تصویر وجود داشته باشد ، شما قادر خواهید بود خاص را انتخاب کنید افرادی که می خواهید برای پنهان کردن. انتخاب کنید آیا می خواهید فرد را کمتر ببینید یا اگر هرگز نمی خواهید آنها را دوباره ببینید، سپس روی “ضربه بزنیدتاییددکمه “.

تصویر مقاله ای با عنوان

عکس صفحه: هموش پاتک

نیز وجود دارد راه دیگری برای حذف شخص از عکس ها و پیشنهادات ارسال شده. در iPhone یا iPad خود ، برنامه Photos را باز کنید و به “آلبوم ها“بخش.

پیدا کردن “مردم و مکان هاو شخصی را که می خواهید کمتر نمایندگی کنید انتخاب کنید. روی سه نقطه ضربه بزنید منو در گوشه سمت راست بالا و “را انتخاب کنیدویژگی (نام شخص) کمتر. ”

تصویر مقاله ای با عنوان بگویید تصویر در iPhone شما & # 39؛  خاطرات & # 39؛  متوقف کردن یادآوری چیزهایی که ترجیح می دهید فراموش کنید

عکس صفحه: هاموش پاتک

انتخاب کنید آیا می خواهید آنها را از پیشنهادات حذف کنید یا فقط می خواهید کمتر آنها را ببینید. سپس روی “ضربه بزنیدتاییددکمه “. برای حذف کامل فرد از عکسهای ارسالی ، “(شخص) را از افراد حذف کنید. “

هنگامی که شخصی از بخش People حذف شد ، دیگر به آن مخاطب متصل نیست جلوگیری خواهد کرد آنها نباید در خاطرات و پیشنهادات نشان داده شوند.

[ad_2]

منبع: kaheshvazn-khabar.ir