[ad_1]

تصویر مقاله ای با عنوان نحوه جلوگیری از ردیابی مکان شما در Android و برنامه های آن

عکس: تو لیم (Shutterstock)

متأسفانه برای شرکت های بزرگ فناوری ، هیچکس می خواهم تلفن های هوشمند آنها برای جاسوسی از آنها با این حال ، به طور پیش فرض ، دستگاه های تلفن همراه ما هر حرکت ما را دنبال می کنند –و این داده ها را با سایر برنامه ها و خدمات به اشتراک بگذارید. خوشبختانه ، مانند بیشتر موارد در Android ، نیازی نیست که با تنظیمات پیش فرض ارائه شده به شما زندگی کنید. در عوض ، می توانید خدمات موقعیت مکانی خود را مطابق با ارزش های حریم خصوصی خود مدیریت کنید.

نحوه غیرفعال کردن مکان به طور کامل در Android

می توانید مکان را در Android غیرفعال کنید تا هیچ اطلاعات موقعیت مکانی با Google یا هر برنامه دیگر شما به اشتراک گذاشته نشود. برای انجام این کار ، انگشت خود را از بالای صفحه به پایین بکشید و سپس محل را فشار داده و نگه دارید (نماد به عنوان “پیکان مکان” ظاهر می شود). اگر مکان را اینجا نمی بینید ، روی “ضربه بزنید”ویرایش“یا”تنظیماتسپس بکشید محل در تنظیمات سریع آن

اگرچه این ممکن است بهترین راه برای محافظت از حریم خصوصی مکان Android شما باشد ، اما بسیار راحت نیست. همه برنامه هایی که برای کار به داده های موقعیت مکانی نیاز دارند ، مانند Google Maps ، با این تنظیم خاموش کار نمی کنند. اگر می توانید با آن زندگی کنید ، می توانید Android را بدون مکان تجربه کنید. ولی برای اکثر ما ، بهتر است با سایر تنظیمات موقعیت مکانی برخورد کنیم.

نحوه غیرفعال کردن مجوزهای مکان برنامه

به جای خاموش کردن کامل مکان در Android ، احتمالاً مدیریت مجوزهای مربوط به هر یک از برنامه های خود مفیدتر خواهد بود. البته همه برنامه ها برابر نیستند ، بنابراین احتمالاً می خواهید به برخی از برنامه ها دسترسی بیشتری به مکان بدهید و به برخی دیگر پایبند باشید.

سر به تنظیمات> مکان> مجوز برنامهبه سه دسته را مشاهده خواهید کرد: تمام وقت مجاز استکه شامل برنامه هایی است که هر زمان که بخواهند به مکان شما دسترسی دارند. فقط در حین استفاده مجاز استکه شامل برنامه هایی است که می توانند از موقعیت مکانی شما فقط در صورت فعال بودن برنامه ها استفاده کنند. و همیشه بپرسکه شامل برنامه هایی است که برای استفاده از مکان شما باید هر بار مجوز بخواهند. برای مشاهده برنامه هایی با این مجوزها روی هریک از این دسته ها ضربه بزنید. برای تغییر مجوز برای یک برنامه خاص ، روی برنامه ضربه بزنید ، و گزینه جدیدی را انتخاب کنید.

گزینه دیگر این است که مجوزهای مکان برنامه ها را یکی یکی تغییر دهید. برنامه مورد نظر را روی صفحه اصلی تلفن خود طولانی فشار دهید ، سپس (i) را ضربه بزنید. انتخاب کنید مجوزها> مکان، سپس یکی از سه دسته بالا را انتخاب کنید ، یا لغو کنیدکه این برنامه را از اطلاعات مکان شما مسدود می کند.

نحوه غیرفعال کردن دقت مکان در Android

Android از موقعیت مکانی دقیق برای تعیین مکان دقیق شما استفاده می کند. ما به GPS ، wifi ، شبکه تلفن همراه و اطلاعات حسگر تلفن شما نیاز داریم تا پیشنهادات مبتنی بر مکان را به شما ارائه دهیم و همچنین مکان دقیق شما را روی صفحه نشان دهیم. این می تواند برای برنامه های خاص مفید باشد ، اما ممکن است احساس ناراحتی کنید زیرا Google و برنامه ها و سرویس های مرتبط به این داده ها دسترسی دارند.

برای غیرفعال کردن دقت مکان ، به تنظیمات> مکان> پیشرفته> دقت موقعیت مکانی Google، سپس غیرفعال کنید بهبود دقت مکانبه وقتی این ویژگی را غیرفعال کنید ، Google فقط می تواند از GPS برای تعیین مکان شما استفاده کند. این کاملاً شخصی نیست ، اما بسیار کمتر از استاندارد استاندارد است.

نحوه حذف و غیرفعال کردن تاریخچه موقعیت مکانی Android

سابقه موقعیت مکانی است دقیقا چگونه به نظر می رسد ؛ گوگل رکورد مکانهایی را که با تلفن هوشمند خود بازدید می کنید ثبت می کند برای تقویت مواردی مانند توصیفات ، به شما کمک می کند تلفن خود را پیدا کنید و به روزرسانی های ترافیک در زمان واقعی را پیدا کنید. اما برای بسیاری از ما چنین است کمی ترسناک

برای غیرفعال کردن سابقه موقعیت مکانی ، به قسمت خود بروید کنترل های فعالیت حساب Googleبه اگر نیستید وارد شوید قبلا، پیش از این… View History location و “را انتخاب کنیدخاموشش کن. ” در پنجره باز شده ، “را انتخاب کنیدمکث کنید، “و پنجره جدیدی ظاهر می شود. انتخاب کنید “فعالیت قدیمی را حذف کنید، ”و Google نقشه تاریخچه موقعیت مکانی را راه اندازی می کند. در اینجا می توانید نقاط مربوط به همه مکانهایی که در Google بوده اید را مشاهده کنید. برای حذف این اطلاعات ، کافی است روی سطل زباله در گوشه سمت راست پایین کلیک کنید ، روی کادر تأیید در پنجره بازشو کلیک کنید و سپس روی “تاریخ مکان را حذف کنیدبه ”

همچنین می توانید انتخاب کنید که Google به طور خودکار سابقه موقعیت مکانی شما را پس از یک دوره زمانی خاص حذف کند. از صفحه کنترل فعالیت ، گزینه زیر را انتخاب کنید حذف خودکار، گزینه زیر را انتخاب کنید حذف فعالیت قدیمی تر از قدیمی تر، سپس یکی از این دو را انتخاب کنید 3 ماه،، 18 ماه، یا 36 ماهبه انتخاب کنید بعدی برای حفظ انتخاب خود

نحوه غیرفعال کردن اشتراک گذاری مکان

اگر اشتراک گذاری مکان را فعال کرده اید ، اما متأسف هستید که موقعیت مکانی خود را با لیست مخاطبین خود به اشتراک بگذارید ، می توانید به راحتی این ویژگی را خاموش کنید. Google Maps را باز کنید ، روی نماد حساب خود ضربه بزنید ، سپس را انتخاب کنید اشتراک گذاری مکانبه تینمایه ap مخاطبی که دیگر نمی خواهید مکان خود را با آن به اشتراک بگذارید ، سپس روی ضربه بزنید خودتو بس کن برای تایید.

نحوه غیرفعال کردن مجوزهای مکان مرور وب

گوگل به شما این امکان را می دهد که کدام یک را کنترل کنید وب سایت ها اطلاعاتی در مورد مکان شما دارند. برای غیرفعال کردن مجوز مکان وب سایت ، به به این وب سایت در مرورگر شما روی Lock در سمت چپ نوار آدرس ضربه بزنید ، ضربه بزنید مجوزها، سپس بچرخانید محل خاموش برای این وب سایت

البته ، می توانید مجوزهای مکان را برای کل مرورگر خود غیرفعال کنید. فقط دستورالعمل های بالا را برای غیرفعال کردن مجوزهای مکان برای برنامه های خاص (در این مورد ، مرورگری مانند Chrome یا Firefox) دنبال کنید.

[ad_2]

منبع: kaheshvazn-khabar.ir