[ad_1]

تصویر مقاله ای با عنوان نحوه پیدا کردن و حذف همه حسابهای قدیمی و استفاده نشده خود

عکس: پیکسل ها

همه ما حساب هایی داریم که دیگر از آنها استفاده نمی کنیم ، اما برخی از برنامه ها و وب سایت ها حذف نمایه شما را دردناک می کند. در این موارد ، نادیده گرفتن آنها گزینه ساده تری است. با این حال، حساب های بلااستفاده یک تهدید امنیتی بزرگ هستندتنها چیزی که لازم است شکستن موفقیت آمیز داده ها یا حمله اطلاعاتی است که می تواند اطلاعات شخصی ، اطلاعات مالی یا پرونده های شخصی شما را به خطر اندازد.

تنها مشکل این است که اکثر ما نمی توانیم تمام حساب هایی را که دیگر استفاده نمی کنیم به خاطر بسپاریم. این که آیا یک فروشگاه اینترنتی تصادفی است که سه سال پیش یکبار خرید کرده اید ، سرویس های پخش منقضی شده که فقط از آنها استفاده می کردید آزمایش رایگان یا مشعل حساب های رسانه های اجتماعی که ایجاد کرده اید ، هر یک از ما بیش از آنچه تصور می کنیم حساب های بلااستفاده داریم. خوشبختانه منابع متعددی وجود دارد برای کمک به شما در یافتن ، بازیابی و حذف حسابهای بلااستفاده ، فراموش شده یا فقط حذف سخت.

مرحله 1. حسابهای بلااستفاده خود را پیدا کنید

اگر نمی توانید تمام حسابهای موجود را به خاطر بسپارید ، اولین قدم یافتن و بازیابی آنها است. چندین مکان وجود دارد که باید اطلاعات ورود به سیستم ذخیره شده را بررسی کنید و برای بررسی هر یک از آنها وقت بگذارید ، زیرا بعید است که همه نامهای حساب شما در طول سالها در یک مکان ذخیره شود.

اولین مکان برای جستجو در مرورگر وب شما است. اکثر مرورگرهای مدرن می توانند اطلاعات ورود به سیستم را برای همه وب سایت هایی که به آنها دسترسی دارید ذخیره کنند و شما می توانید به سرعت همه حساب هایی را که از منوی تنظیمات ذخیره کرده اید پیدا کنید. در اینجا جایی که باید در Chrome ، Edge ، Firefox و Safari جستجو کرد:

  • Chrome: قابل اعتماد و متخصص تنظیمات> گذرواژه ها.
  • لبه ، پایان: قابل اعتماد و متخصص تنظیمات> حسابها> گذرواژه ها> گذرواژه های ذخیره شده.
  • فایرفاکس: قابل اعتماد و متخصص تنظیمات برگزیده> حریم خصوصی و امنیت> ورود ذخیره شده.
  • سافاری: قابل اعتماد و متخصص تنظیمات برگزیده> گذرواژه ها.

مدیران رمز عبور همچنین اطلاعات ورود خود را ذخیره کنید ، بنابراین اگر از اطلاعات ورود به سیستم ذخیره شده استفاده می کنید ، حتماً آن را بررسی کنید.

بسیاری از وب سایت ها و برنامه ها به شما امکان می دهند با حساب های Apple ID ، Facebook ، Google ، Instagram یا Twitter خود وارد سیستم شوید. هر سرویس شخص ثالث مرتبط با این حساب ها به عنوان حساب جداگانه خود حساب می شود ، بنابراین بهتر است فهرست ها را مرور کرده و آنچه در دسترس است را ببینید.

  • شناسه اپل: در iPhone یا iPad خود به تنظیمات> رمز عبور و امنیت> برنامه ها با استفاده از Apple ID خود.
  • فیس بوک: قابل اعتماد و متخصص تنظیمات> برنامه ها و وب سایت ها.
  • گوگل: قابل اعتماد و متخصص myaccount.google.com سپس کلیک کنید “امنیت.” در “برنامه های شخص ثالث با دسترسی به حساب” و “وارد سایت های دیگر شوید.”
  • اینستاگرام: قابل اعتماد و متخصص تنظیمات> امنیت> برنامه ها & وب سایتها
  • توییتر: قابل اعتماد و متخصص تنظیمات و حریم خصوصی> حساب> برنامه ها و جلسات> برنامه های مرتبط.

همچنین باید حساب هایی را جستجو کنید که از نام کاربری یا آدرس ایمیل یکسانی با H استفاده می کنندaveibeenpwned آنها نیز خوب هستند درجه سانتی گرادheckusernames.com ، knowem.com ، namecheck.com و usersearch.org برای جستجوی نام کاربری قدیمی خود شما به دنبال نام کاربری خود هستیدs Google همچنین می تواند کار کرده و صندوق ورودی شما را جستجو کنداین است با اصطلاحاتی مانند “حساب” ، “رمز عبور” و “نام کاربریهمچنین می تواند برخی از اطلاعات ورود فراموش شده را بازیابی کند.

در نهایت ، نوت بوک ها و اسناد ذخیره شده در تلفن ، رایانه یا دستگاه های ابری خود را برای ورود به سیستم بررسی کنید.

مرحله 2. رمزهای عبور خود را بازیابی کنید

هنگامی که می دانید برای کدام برنامه ها و وب سایت ها حساب دارید ، مرحله بعدی بازیابی آنها است. اگر گذرواژه های خود را در مرورگر یا مدیریت گذرواژه ذخیره کنید یا آنها را حفظ کرده باشید ، این کار آسان است ، اما در غیر این صورت ، باید رمز عبور خود را بازنشانی کنید.

تقریباً هر صفحه ورود می تواند نام کاربری ، رمز عبور و / یا آدرس ایمیل شما را بازیابی کند تا بتوانید دوباره وارد سیستم شوید. متأسفانه ، این تنها در صورتی کار می کند که هنوز به ایمیل (یا در برخی موارد شماره تلفن) که با آن ثبت نام کرده اید دسترسی داشته باشید. اگر این یک گزینه نیست ، تنها اقدام شما این است که سعی کنید مستقیماً با شرکت تماس بگیرید.

مرحله 3. قدیمی را حذف کنید حساب ها

در حالت ایده آل ، هر حساب رها شده به سادگی پس از یک دوره طولانی عدم فعالیت به طور خودکار حذف می شود ، اما اکثر آنها به سادگی در معرض آسیب قرار می گیرند تا اینکه کاربر در نهایت آن را ببندد – اما بیشتر آنها این کار را نمی کنند زیرا کاربران آن حساب را برای مدت طولانی نادیده می گیرند و فراموش می کنند که آن موجود است یا شرکت بستن حساب و حذف اطلاعات شما را آسان می کند. نکته این است که حذف یک حساب ، بزرگترین مشکل است شرکت ها باید از قوانین بین المللی حریم خصوصی داده ها پیروی کنند که به کاربران این حق را می دهد تا داده های خود را حذف کرده و حساب های خود را ببندند. ترفند این است که بدانید کجا را نگاه کنید.

قبلاً نحوه انجام آن را بررسی کردیم حساب ها و همه داده های شخصی خود را از 15 مورد از محبوب ترین سرویس های رسانه های اجتماعی حذف کنیدبه ما همچنین راهنمای آن را داریم همینطور در باشگاه خانهبه

گزارشات کاربران راهنمایی نیز دارد حذف حساب های مختلفاز جمله چندین خدمات سرسختانه مداوم مانند SiriusXM ، Walgreens و Groupon. اگر این راهنماها آن را ندارند ، Reddit نیز یک منبع عالی است.

با این حال ، این راهنماها همه چیز را پوشش نمی دهند و لیست مراحل دقیق آن تقریباً غیرممکن است هر کس برنامه یا وب سایت وجود دارد با این حال ، در اینجا چند نکته کلی وجود دارد که به شما کمک می کند نحوه حذف حساب های خود را پیدا کنید:

در بیشتر موارد ، گزینه های حذف حساب در منوی تنظیمات وجود دارد که معمولاً منوهایی با برچسب “حساب” ، “حساب” یا “حریم خصوصی” هستند. وارد حساب کاربری خود شوید ، سپس آن را بررسی کنید هر کس منو.

اکنون این شانس شما وجود دارد که اینجا باشید زیرا هستید قبلا، پیش از این من دکمه “حذف حساب” را بررسی کردم و نتوانستم آن را پیدا کنم ، اما چندین مکان دیگر برای بررسی وجود دارد ، مانند صفحات پشتیبانی رسمی ، انجمن ها یا س frequentlyالات متداول. اگر چنین منابعی وجود ندارد ، سعی کنید به دنبال سیاست حفظ حریم خصوصی باشید. این معمولاً علنی می شودلy ، بنابراین آن را آنلاین جستجو کنید یا برنامه را دقیق تر نگاه کنید. اگر آن را پیدا کردید ، کل آن را نخوانید – فقط به دنبال اصطلاحاتی مانند “حذف” ، “لغو” یا “غیرفعال کردن” باشید و باید پیدا کنید بخش صحیح

هنوز بدشانسی؟ از طریق ایمیل ، تلفن یا حتی نمایه رسمی رسانه های اجتماعی آنها با شرکت تماس بگیرید. در بیشتر موارد ، قبل از انجام این کار می توانید مراحل حذف حساب خود را پیدا کنید ، اما این هنوز گزینه ای است که باید در نظر داشته باشید.

[ad_2]

منبع: kaheshvazn-khabar.ir