[ad_1]

ملاقات با افراد در برنامه های دوست یابی می تواند سرگرم کننده باشد ، اما آخرین چیزی که اکثر مردم می خواهند هنگام سر خوردنشان ببینند چهره ای از گذشته خود است. خوشبختانه اجتناب از شخص سابق خود – یا شخصی که نمی خواهید در Tinder او را ببینید – به لطف آسان است لیست مخاطبین مسدود شده جدید برنامه.

برای مسدود کردن شخصی در Tinder به دو روش وجود دارد: مخاطبین ذخیره شده در مخاطبین تلفن خود را مسدود کنید یا شماره تلفن یا آدرس ایمیل او را به لیست مسدود شده خود اضافه کنید.

شما می توانید افراد را به لیست Tinder مسدود شده خود اضافه کنید ، حتی اگر آنها حساب Tinder نداشته باشند و در صورت داشتن ، هنگام مسدود کردن آنها به آنها اطلاع داده نمی شود. آنها فقط شما را در برنامه نخواهند دید و شما آنها را نخواهید دید مگر اینکه با شماره تلفن یا آدرس ایمیل متفاوتی از آنچه مسدود کرده اید ثبت نام کنند.

چگونه بمخاطبین ذخیره شده در تلفن خود را قفل کنید

سریعترین راه برای مسدود کردن شخصی در Tinder با افزودن اطلاعات تماس از تلفن شما است.

  1. حساب Tinder خود را در برنامه باز کنید.
  2. ضربه زدن تنظیمات، سپس به پایین بروید و انتخاب کنید “مسدود کردن مخاطبین”.
  3. در صورت درخواست ، به Tinder اجازه دسترسی به مخاطبین خود را بدهید.
  4. مخاطبین ذخیره شده در تلفن خود را انتخاب کنید ، سپس روی ضربه بزنید مخاطبین را مسدود کنید تا آنها را به لیست اضافه کنید.

توجه داشته باشید که این به Tinder امکان دسترسی به اطلاعات تماس تلفن شما را می دهد (Tinder نحوه استفاده از این اطلاعات را در خود توضیح می دهد سیاست حفظ حریم خصوصی) با این حال ، می توانید در هر زمان قطع اتصال کنید بدون لیست مسدود شده خود را حذف کنید.

  1. قابل اعتماد و متخصص تنظیمات> مسدود کردن مخاطبین
  2. روی نماد منو در گوشه بالا سمت راست ضربه بزنید.
  3. انتخاب کنید “شکستن لیست تماسها”.

دوباره مخاطبین تلفن را قطع کنید نه مخاطبین مسدود شده خود را حذف کنید. مطابق با صفحه پشتیبانی Tinder“برای حفظ حریم خصوصی ، ما این مخاطبین را مسدود خواهیم کرد تا زمانی که به ما بگویید رفع انسداد کنیم.”

اگر تصمیم دارید کسی را از انسداد خارج کنید ، می توانید با رفتن به او را از مخاطبین مسدود شده خود حذف کنید تنظیمات> مسدود کردن مخاطبین> مسدود شده است، سپس نام را انتخاب کرده و ضربه بزنید “رفع انسداد” ، یا ضربه بزنید “رفع انسداد همه” برای حذف تمام مخاطبین مسدود شده.

چگونه بنام ، شماره تلفن و آدرس ایمیل را قفل کنید

همچنین می توانید با افزودن دستی شماره تلفن شخصی را در Tinder مسدود کنیدs یا آدرس ایمیلاین است به لیست Tinder Blocked خود بروید. این فرد را مسدود می کند ، حتی اگر در تلفن شما ذخیره نشده باشد و می تواند بدون به اشتراک گذاشتن مخاطبین Tinder شما اتفاق بیفتد.

  1. صفحه حساب Tinder خود را باز کنید.
  2. قابل اعتماد و متخصص تنظیمات> مسدود کردن مخاطبین
  3. ضربه زدن “+” برای ایجاد یک تماس مسدود شده جدید.
  4. اطلاعات تماس آنها را پر کنید ، سپس روی ضربه بزنید “انجام شده” تا آنها را به لیست مسدود شده خود اضافه کنید.

[ad_2]

منبع: kaheshvazn-khabar.ir