[ad_1]

هر زمان که بازی را از طریق فروشگاه اینترنتی نینتندو سوییچ خریداری می کنید ، نینتندو داده های خرید شما را با Google Analytics جمع آوری و به اشتراک می گذارد. نینتندو مدت طولانی است که این کار را انجام می دهد ، اما برخی از کاربران ممکن است از این عمل آگاهی نداشته باشند و یا با آن احساس راحتی نکنند.

چرا نینتندو سهام دارد داده های شما در فروشگاه الکترونیکی است؟

حالا ، برای اینکه روشن شود ، این خیلی تعجب آور نیست ، و هیچ جای نگرانی وجود ندارد. اگر پوشش قبلی ما را در مورد مشابه خوانده اید شیوه های جمع آوری و به اشتراک گذاری داده ها، می دانید که فقط یک دلیل برای این کار شرکت ها وجود دارد: پول. شرکت ها برای پیگیری مواردی مانند “جرایم فکری” یا مواردی از این قبیل شما را دنبال نمی کنند. آنها فقط می خواهند به شما چیزهایی بفروشد، و داده ها یک روش مفید برای انجام این کار است.

این از نینتندو است اطلاعات EShop ناشناس است؟

در مورد نینتندو ، از Google Analytics استفاده می کند تا ببیند مردم در eShop چه چیزهایی را خریداری ، بارگیری و جستجو می کنند. این اطلاعات به صورت ناشناس ردیابی می شود ، بنابراین هیچ یک از اطلاعات eShop شما به حسابهای Nintendo یا Google شما پیوند داده نمی شود. صفحه تنظیمات eShop همچنین روشن می کند که داده eShop شماست فقط چیزی که نینتندو جمع آوری و با Google Analytics به اشتراک می گذارد. این شرکت هیچ اطلاعات یا فعالیت حساب دیگری را در Nintendo Switch ردیابی نمی کند.

با این حال ، حتی اگر به صورت ناشناس انجام شود ، جمع آوری اطلاعات کاملاً اجتناب ناپذیر است و عجیب است که همه ما به منابعی تبدیل می شویم که نینتندو ، گوگل و سایر شرکت های غول پیکر از آنها برای کسب درآمد استفاده می کنند.

نحوه خاموش کردن داده های Google Analytics را در Nintendo Switch خود به اشتراک بگذارید

خوشبختانه کنسول Switch به شما امکان می دهد در صورت تمایل اشتراک Google Analytics را خاموش کنید.

  1. eShop را روی Nintendo Switch خود راه اندازی کنید.
  2. برای باز شدن صفحه اطلاعات حساب ، نماد حساب خود را در گوشه سمت راست بالای صفحه پیمایش کنید و انتخاب کنید.
  3. نام حساب خود را برجسته کنید ، سپس به سمت راست بروید تا منوی تنظیمات برجسته شود. به پایین به تنظیمات Google Analytics بروید و انتخاب کنید “تغییر دادن.”
  4. برجسته کنید و انتخاب کنید “به اشتراک نگذارید” سپس کلیک کنید “تغییر دادن.”
  5. انتخاب کنید “خوب” در صفحه بازشو تغییرات شما را تأیید می کند.
  6. مطبوعات “ب” دکمه خروج از منو و بازگشت به صفحه اطلاعات حساب و تأیید اینکه برگه “تنظیمات برگزیده Google Analytics” می گوید “به اشتراک نگذار”.
  7. اکنون می توانید فشار دهید “ایکس” دکمه یا “در خانه” دکمه بستن فروشگاه الکترونیکی.

[How To Geek]

[ad_2]

منبع: kaheshvazn-khabar.ir